Tietoja studiostamme

ja huoltopaveluistamme

TARINA selkeän soundimme takana

Tarjoamme korkealaatuista musiikkituotantoa ja äänituotantoa sekä studiopalveluja kilpailukykyiseen hintaan. Musiikkituotanto ja äänisuunnittelu elokuviin, televisioon, radioon, internettiin, peleihin ja multimediaesityksiin. Yhtyeiden äänitys, miksaus, masterointi. Tuotamme kaikki studiopalvelut alusta valmiiksi tuotteeksi. Äänimainonta: Mainosspiikkien äänitys ja mainosmusiikin tuotanto       LIVE-miksaus ja paljon muuta.


                     MIHIN TAHANSA TARVITSET ÄÄNTÄ OTA YHTEYTTÄ !Modaukset ja huollot

Huollamme kaikenlaisia sähkoisiä ja akustisia soitinlaitteita: Kitara- ja bassovahvistimia, PA- laitteita, miksereitä, kaiuttimia, rumpuja ynm.

Olemme erikoistuneet varsinkin putkivahvistinten huoltoon ja modaukseen.  Kaiken merkkiset vanhat ja uudet putkivahvistinmallit.  Kitarahuoltomme pistää soittimesi priimakuntoon nopeasti ja  ammattitaidolla.  Perushuoltomme sisältää kattavan soittimen läpikäynnin ja säädön.  Potentiometrit, kytkimet ja jakkiliittimet. Puhdistus ja voitelu oikeilla aineilla pidentävät niiden käyttöikää. Ajan myötä nämä sähkömekaaniset osat kuitenkin kuluvat ja jossain vaiheessa niiden uusiminen on edessä. Uusimalla vialliset komponentit saadaan poistettua niistä johtuvat häiriöäänet. Mikrofoneja tai niiden kytkentää voidaan vaihtaa erityyppisiksi asiakkaan toiveiden  mukaan. Myös soittimen häiriösuojausta voidaan parantaa, jolloin verkkohurina tai muista sähkölaitteista johtuvat häiriöt saadaan kuriin. Kysy lisää palveluistamme !